Opgave Uitwedstrijd Sparta-FC Emmen Zaterdag 8 Oktober 2022 18.45 uur

Ook dit jaar willen we en gelukkig in de eredivisie bij voldoende aanmeldingen (Minimaal 20) een bus laten rijden.

De prijs is bepaald op € 25,00 Incl. kaartje voor leden. Jeugd t/m 12 jaar € 15,00 incl. kaartje.

En niet leden € 35,00 Incl. kaartje Jeugd t/m 12 jaar € 15,00 incl. kaartje

De uitwedstrijd is Zaterdag 8 Oktober 2022 uit naar Sparta aanvang 18.45uur.

Vertrek van de bus is 14.30 uur. Graag ruim voor vertrek aanwezig uiterlijk 14.15 uur
Opgave kan tot donderdagavond 6 oktober 20.00 uur via de mail busreizen@svemmen.nl met vermelding van naam, adres Tel.nr. Lidnr. Supp.Ver. ja/nee wanneer lid je lidnummer vermelden en relatienummer afgegeven door FC Emmen en vermelding aangemeld voor uitkaart ja/nee.

Wanneer je met meerdere mee wilt geef je dan gezamenlijk op met één Mail

Zie op de site van FC Emmen hoe men een relatienummer en/of registratie uitkaart kan aanvragen.

Zonder relatienummer en eenmalige opgave voor uitkaart ( pasfoto of selfie mee sturen )
kunt u helaas niet mee naar uitwedstrijden. Opgave uitkaart vorige seizoenen blijft geldig

Na sluiting van de opgave wordt op de site vermeld of de bus wel of niet rijdt, en of er nog extra info is.
LET OP : BIJ AFMELDING OF NIET OP KOMEN DAGEN WORDT ER € 15,00 RESERVERINGSKOSTEN IN REKENING GEBRACHT

Vragen: Wim Barth Tel: 0683925178

Aantal aanmeldingen: 9