Opgave uitwedstrijd Telstar – FC Emmen Vrijdag 6 Augustus 2021 20.00 uur

Onder voorbehoud van Corona Maatregelen

Ook dit jaar willen we bij voldoende aanmeldingen ( Minimaal 20 ) een bus laten rijden.

De prijs is bepaald op € 25,00 Incl. kaartje voor leden. Jeugd t/m 12 jaar € 15,00 incl. kaartje.

En niet leden € 35,00 Incl. kaartje Jeugd t/m 12 jaar € 15,00 incl. kaartje

De eerstvolgende uitwedstrijd is Vrijdag 6 Augustus uit naar Telstar aanvang 20.00 uur.

Vertrek van de bus is 16.15 uur. Graag ruim voor vertrek aanwezig uiterlijk 16.00 uur
Opgave kan tot woensdagavond 4 Augustus 20.00 uur via de mail busreizen@svemmen.nl met vermelding van naam, adres, Tel.nr. Lid ja/nee wanneer lid je lidnummer
en relatienummer afgegeven door FC Emmen en vermelding aangemeld voor uitkaart ja/nee.

Wanneer je met meerdere mee wilt geef je dan gezamenlijk op met één Mail

Iedereen van 13 jaar of ouder moet wel in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs. Vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs geldig tot 21.00uur. Je kunt dit aantonen met de Corona Check-app of een geprint bewijs via CoronaCheck.nl en dit bij het inchecken voor vertrek te tonen samen met legitimatie.

Zie elders op deze site of op de site van FC Emmen hoe men een relatienummer en/of registratie uitkaart kan aanvragen.

Zonder relatienummer en eenmalige opgave voor uitkaart ( pasfoto of selfie mee sturen )
kunt u helaas niet mee naar uitwedstrijden. Opgave uitkaart vorige seizoenen blijft geldig
Na sluiting van de opgave wordt op de site vermeld of de bus wel of niet rijdt, en of er nog extra info is.

Vragen: Wim Barth Tel: 0683925178

Aantal aanmeldingen: 11